Запоріжець Євген Комаров
До МастерШефу приєдналися два учасника із Запоріжжя. Доктор наук і професор Дамір Бікулов, а також гастроюрист Євген Комаров вирішили випробувати себе у кулінарній боротьбі. Обидва мають унікальний досвід, який може допомогти їм на шляху до перемоги. Детальніше - "ЗаБор".
Запоріжець
Дамір має три вищі освіти: медичну, економічну та управлінську. До 45 років брав участь в аматорських боксерських турнірах. А з початком війни захопився кулінарією, знаходячи у приготуванні страв спосіб емоційної розрядки та підтримки близьких.
Для нього "МастерШеф" – це не просто кулінарне змагання, а можливість для саморозвитку та відкриття нових талантів, про які він раніше й не підозрював.
Окрім Євгена учасником шоу Євген Комаров
Євген – гастроюрист, юрист-бармен, благодійник і громадський діяч. Уже понад двадцять років він працює у сфері готельно-ресторанного бізнесу, консультує рестораторів і кухарів, допомагаючи їм розібратися в юридичних питаннях.
Для нього участь у "МастерШефі" – це шанс не лише поглибити свої знання в гастрономії, а й вийти за межі ролі юридичного консультанта, ставши справжнім юристом-шефом.