Двоє запоріжців підкорюють МастерШеф у 15-му сезоні

Опубликовано 2025/03/12 - 10:17
Запоріжець Євген Комаров

Запоріжець Євген Комаров

До МастерШефу приєдналися два учасника із Запоріжжя. Доктор наук і професор Дамір Бікулов, а також гастроюрист Євген Комаров вирішили випробувати себе у кулінарній боротьбі. Обидва мають унікальний досвід, який може допомогти їм на шляху до перемоги. Детальніше - "ЗаБор".   

Запоріжець став Дамір Бікулов учасником 15-го сезону "МастерШеф". Він доктор наук, професор і завідувач кафедри бізнес-адміністрування Запорізького національного університету.

Дамір має три вищі освіти: медичну, економічну та управлінську. До 45 років брав участь в аматорських боксерських турнірах. А з початком війни захопився кулінарією, знаходячи у приготуванні страв спосіб емоційної розрядки та підтримки близьких.

Для нього "МастерШеф" – це не просто кулінарне змагання, а можливість для саморозвитку та відкриття нових талантів, про які він раніше й не підозрював.

Окрім Євгена учасником шоу Євген Комаров став. І хоча в інформації про нього зазначається, що він з Києва, народився кухар у Запоріжжі.

Євген – гастроюрист, юрист-бармен, благодійник і громадський діяч. Уже понад двадцять років він працює у сфері готельно-ресторанного бізнесу, консультує рестораторів і кухарів, допомагаючи їм розібратися в юридичних питаннях.

Для нього участь у "МастерШефі" – це шанс не лише поглибити свої знання в гастрономії, а й вийти за межі ролі юридичного консультанта, ставши справжнім юристом-шефом.

Переглядів: 879. Теги:
Поділитися: