Профессор Киевского национально университета пришла в восторг от Запорожской областной больницы

облбольница

В редакцию обратилась пациентка ЗОКБ, профессор Киевского национального университета с отзывом. Она очень хочет поблагодарить коллектив отделения и больницы, подготовила письмо-обращение в редакцию.

Вот, буквально,  ее отзыв об областной больнице:

"Сучасна лікарня європейського рівня в Україні є!!! І це Запорізька обласна клінічна лікарня. Я, як людина, яка побувала в провідних медичних закладах Євразійського континенту (Німеччини, Ізраїлю та Чехії), можу з впевненістю це констатувати!

Тут все викликає захват - високий професіоналізм лікарів, уважне та турботливе ставлення медичного персоналу, сучасне обладнання лікарні, а також чистота, затишок і комфорт, які панують в ЗОКЛ.

Це все результат наполегливої праці головного лікаря, лікаря-артролога, Заслуженого лікаря України - Шишки Ігоря Васильовича.

Ігор Васильович - не тільки чуйна людина, справжній фахівець, але і прекрасний менеджер!

Прийнявши лікарню у занедбанему стані, він зумів перетворити її на заклад європейського рівня і розумію, що це ще не межа (ЗОКЛ продовжує стрімко розвиватись і це дуже помітно).

Переконана, що саме управлінські здібності Ігоря Васильовича забезпечують інтенсивний розвиток лікарні та злагоджену роботу персоналу.

Окрему вдячність хочу висловити лікарю, яка, на мій погляд, по праву достойна звання "Найкращий невролог країни" - це завідуюча неврологічним відділенням N 1, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук Черкез Алла Миколаївна. Спасибі Вам, Алло Миколаївно, за правильний діагноз, лікування, за турботу і сприятливі умови мого перебування в ЗОКЛ.

Також щиро дякую старшій медичній сестрі Ніколовій Марії Федорівні та усьому середньому і молодшому медичному персоналу відділу неврології. Ви найкращі!

Пишаюся своїм рідним Запоріжжям, пишаюся ЗОКЛ - лікарнею, яка безперечно може конкурувати з кращими клініками світу!"

 

Доктор юридичних наук, професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Заслужений юрист України Занфірова Тетяна Анатоліївна

Изображение

Изображение