Известная запорожская общественница: руководство области пробило дно!

заболотная

В Запорожье глава службы внутренней политики облгосадминистрации Александр Зубченко назвал известную активистку Наталию Заболотную "аферисткой". Заболотная считает, что это ответ власти за ее критику в адрес руководителей области, сообщает ]]>"ZаБор"]]>.

На своей странице в соцсети Александр Зубченко заявил, что общественница Наталия Заболотная "примазується до революційного Майдану".

При этом многие запорожцы вспомнили, что в 2014 году, когда был организован запорожский Майдан, Зубченко был причастен к его ликвидации, его же называют виновником его разгона. Хотя решение и принимали силовики, но Зубченко, как глава внутренней политики, не дал никакого диалога двум сторонам.

Чиновник решил вспомнить тренинг, проводимый в феврале с участием Заболотной. Он утверждает, что на нем активистка критиковала областную власть, Президента.

ИзображениеИзображение

По его словам, она не имеет никакого отношения к Секретариату Уполномоченного Верховной Рады Украины по правам человека. Соответствующий документ он прикрепил к своему посту.

Изображение

Сама же Заболотная предполагает, что публикация связана с событиям, произошедшими на недавней сессии облсовета. Позавчера, 22 мая, губернатор области Константин Брыль уехал в Киев и не смог присутствовать на сессии, на которой Заболотная активно критиковала власть области. Активистка считает, что из-за ее критики Брылю "попало" и руководству было дано задание "слегка пополоскать" ее.

"Якщо одним словом - агонія в ОДА. Мабуть моя робота ломає багато їнтересів, раз такий неконтрольований потік брєду. Бо як можна коментувати тотальну брехню., де немає ані слова правди, а все плітки. Людям властиво судити всіх по собі. Ось наглядний приклад. Я зубченко не бачила мабуть з рік. Тим більше з ним не спілкувалась і ніким не представлялась ніколи. Мені це не потрібно. Є програма заходу, де зазначено що тренер Наталія Заболотна є експертом ЦЕДЕМ. 

Що тут ще коментувати? Чиюсь паранойю? Я не маю звички(притаманній окремим особам) використовувати заходи задля надання інформації, яка не стосується предмету тренінгу. Тож мова йшла лише про доступ. Тим більше, в присутності представника Офісу. Як ви думаєте, якщо було б щось з описаного, то представник мовчала б?

Изображение

А ось що стратегічно важливе,так це нарешті документальне підтвердження першкоджання громадській діяльності в ЗП області з боку голови ОДА (який лист з недостовірними даними що ганблять честь та гідність направляється до Омбудсмана за спиною , щоб не було можливості заперечити).А ще один держслужбовець, використовуючи своє становище звертається до органів влади з пуьлічним закликом чинити перешкоди в здійсненні громадської діяльності.(викорситання службового становища...)

Відповідь отримано ще 8 березня, але "прозріння" прийшло лише сьогодні. Якесь пізнє запалення.)) Показали вони і своє реальне обличчя в плані декларування демократичності. В демократичному суспільстві громадськість контролюєдії влади, а не навпаки. І жодному держслужбовцю не надано права контролювати громдськість.

Изображение

І тим більше, давати їй оцінку. Це може бути розцінено як втручання в діяльність ГО, що прямо заборонено законом. Все це має ознаки , окрім поширення недостовірних даних, що ганблять честь та гідність, ще і порушення права на участь в управлінні державними справами (Конституція) , на свободу об'єднань (Конвенція).

А взагалі, це вже всім показало те, що бачили лише окремі представники громадськості- керівництво області пробило дно ізробило собі публічне харакірі. Іноземцям це сподобається. За область лише обідно", - прокомментировала ситуацию  ]]>"ZаБору"]]> Наталия Заболотная.