Події вівторка у Запоріжжі: Скандал у комунальників та черговий програш "Металурга"

8

8 листопада в Запоріжжі погода радувала останніми теплими днями. І хоч сонечко періодично ховалося за хмари, запорожці все ж насолоджувались погодою. А от]]> гра запорізького Металурга, який в котре програв, містян не радує]]>. Хоча, хоч у чомусь є стабільність: якщо Металургу пропускає, то робить це регулярно. Чим ще дивував вівторок - в огляді "]]>ZаБора]]>".

Гучна справа з корупцією на комунальному підприємстві  "Автогосподарство" набирає обертів. ]]>Окрім того, що керівникові КП оголошено підозру, в полі зору правоохоронців опинився і заступник голові обласної ради Владислав Марченко]]>, який начебто має свій комерційний інтерес у цій справі. Проте, поки що робити висновки зарано - наразі триває слідство.

А от справу колишнього мера Запоріжжя Олександра Сіна правоохоронці довели до логічного завершення і передали її до суду. Вирок обіцяють уже найближчим часом, проте сам ]]>Сін запевняє, що не робив нічого протизаконного і вважає справу проти нього політичним замовленням.]]>

Правоохоронці також ]]>піймали парочку "гастролерів", які приїхали до Запоріжжя аби вбити 50-річну жінку,  матір одного з бандитів.]]>

Тим часом у обласного прокурора ]]>змінилася прес-секретар - беззмінну Маріану Піскунову, яка працювала в структурі 14 років, скоротили]]>.

]]>В Мелітополі поховали ще одного захисника України]]>, який помер через отримані поранення під час обстрілу на Донбасі.

А в Запоріжжі двоє невідомих ]]>побили та пограбували військовослужбовця]]>.

8 листопада ]]>загорілася машина на вулиці Українській]]>. Її оперативно загасили рятувальники.

]]>По телебаченню показали вже став сканальним вихід передачі "Інспектор Фреймут" в Бердянську]]>. Нагадаємо, що Фреймут влаштувала скандал біля мерії і намагалася на крані проникнути в квартиру сина градоначальника. Самого мера в цей період не було в місті. Коли він повернувся, то не соромився у виразах на адресу ведучої. Також він нарікав поліції, яка не встала на захист приватної власності. При цьому знімальну групу "ловили" на нечесній грі. Так, вони просили при обстеженні цетрального пляжу, щоб в море накидали сміття.