Запорізька місцева партія Володимира Буряка "Єднання" представила своїх кандидатів на майбутні вибори

Буряк Владимир, интервью

Днями був проведений перший з’їзд партії Володимира Буряка "Єднання". До її складу увійшли мешканці міста та регіону в цілому, яких об’єднала спільна мета – бажання зробити Запоріжжя центром сучасного та розвиненого європейського регіону. Під час пресконференції була представлена програма партії із конкретними планами, які Володимир Буряк та інші учасники новоствореної політсили втілюють вже протягом 5 років.

Така ефективна місцева політсила вперше представлена в нашій області.  Партія "Єднання" вже висунула кандидатів до рад різних рівнів та в мери міст регіону. Це велика відповідальність для кожного –  "Питатиму як із себе", наголошує Володимир Буряк.

 – Потреба у місцевій партії, партії запоріжців постала після того, як загальноукраїнські не виправдали нашої довіри. Київські політики загрузли в політичних сварах та корупційних скандалах. Ми не маємо бажання перетворювати міську та обласну ради в чергові філіали Верховної ради  – з тими ж партіями, з тими ж постійними суперечками щодо того, якою людям мовою розмовляти чи які б ще карантинні обмеження запровадити. Ми маємо чіткий план із переліком конкретних дій як зробити наш регіон сучасним – із заможними мешканцями, відремонтованими дорогами, а Запоріжжя  – потужним центром цього регіону, містом справді сучасним та європейським. Вже протягом 5 років ми втілюємо цей план у Запоріжжі – майже без підтримки зі сторони столиці. Результат зусиль кожен може побачити на власні очі. Для того, аби ми мали змогу впевнено та ефективно завершити розпочате, нам необхідна потужна підтримка місцевих та обласної рад.  Саме тому запорожці об’єдналися в партію, де головна вимога — професіоналізм, вміння та бажання будувати і розвивати місто і регіон, якісно та ефективно робити свою справу, – зазначив Володимир Буряк.

Изображение

На майбутніх виборах від "Єднання" будуть представлені справжні професіонали, які реалізували чимало корисних проектів для міста та області. Працювати над розвитком регіону вони готові й надалі – у тісній співпраці з представниками громад.

Запоріжжю нині дійсно є чим пишатися. Власними силами місцевої громади збудовано новий сучасний термінал запорізького аеропорту, відкрито десятки нових напрямків, чимало з яких бюджетні – квитки на них коштують дешевше навіть, ніж на потяги.

 – Усе це реалізовано, на жаль, без жодної підтримки зі сторони держави. Від Києва ми отримали лише численні перевірки різноманітних контролюючих органів. Лише влітку їх було близько 50, – розповів Володимир Буряк.

Значні досягнення є й у транспортній сфері: придбано 95 великих автобусів, запущені нові маршрути, ефективно працює програма «Запорізький трамвай», у межах якої на базі місцевого підприємства зібрано 11 трамвайних вагонів. Закуплено 13 європейських трамваїв і тролейбусів. А вже найближчим часом Запоріжжя може стати першим українським місто, де курсуватиме сучасний екологічний транспорт – електробуси.

Оновлення торкнулися і місць відпочинку – наразі у кожному з районів міста облаштовано чи триває облаштування сучасного скверу, парку тощо. Відремонтовано понад 2 млн кв. м. доріг та понад 300 запорізьких будинків. Міська влада надає підтримку ОСББ, зокрема й у плані збільшення коштів, спрямованих на програму співфінансування ремонтів. Завдяки цьому, протягом останніх 5 років, кількість створених у Запоріжжі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків зросла у 8 разів.

Завдяки увазі, приділеній системі охорони здоров’я, місту вдається гідно протистояти пандемії коронавірусу. У Запоріжжі проводили системні ремонти лікарень та амбулаторій, постійно оновлювалось наявне медичне обладнання – за 4 роки закуплено 261 одиницю сучасної медтехніки.

Изображение

– Ми приділяємо увагу не лише соціально важливим напрямкам, а й робимо все для того, щоб Запоріжжя розвивалось у сфері спорту, культури, туризму. Аби людям дійсно тут було комфортно жити, працювати, відпочивати. Запевняю вас, розвиток на цьому не завершиться, ми повинні продовжити розпочате. Я створив партію Володимира Буряка «Єднання» та веду на вибори професіоналів. Ми – єдина в історії регіону політсила, яка не підкорюється партійним босам та не продає місця. Кожен з нас  – довів свою компетентність реальними справами. Представники партії – люди, яким я довіряю, і з яких, відповідно, питатиму як із себе, – наголосив Володимир Буряк.

Джерело: ]]>Запорізька Січ]]>