Попытка изнасилования запорожанки в поезде: появились подробности

поезд

В поезде "Мариуполь-Киев" ]]>мужчина сильно избил девушку]]>, которая ехала из Запорожья вместе с ребенком. Он также пытался изнасиловать ее. Замминистра МВД Антон Геращенко в сети сообщил, что мужчину задержали, передает ]]>"ZаБор"]]>.

В пятницу, 31 июля, около 3 часов ночи на девушку из Запорожья в поезде "Мариуполь-Киев" напал мужчина.

"В купе я була з сином. Прокинулася від ударів по голові. Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений був дише в труси, заблокував двері і почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати і просити "Не бити маму", на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, або би він не бив сина.

Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати. Я попросила, щоб трішки зачекав, адже син ще не спить і це все бачить.

Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання говорив "Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь".

Изображение

Я зрозуміла, що потрібно якось вивести чоловіка з купе. Я запропонувала йому вийти, щоб син нічого не бачив. Він погодився, обгорнувся в простиню, вивів мене з купе і завів до свого купе. Двері за мною заблокував на верхній замок.

В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж. Тож кричати не було сенсу. Я боялася, що якщо він спроможний на побиття невиної незнайомої жінки, то зарізати ножем, щоб не кричала - не проблема.

Чоловік зняв простінь і почав приставати.

Але в той час мій син почав плакати і кликати мене.

"Ось він шанс на порятунок" - подумала я, і запропонувала вийти і піти заспоїти сина під предлогом, що дитина може розбудить усіх.

Чоловік мене відпустив але сказал, щоб я повернулась, інакше він мене знайде і буде гірше.

Вийшовши з купе, я забігла до сина і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку. Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати і стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував. Але про це потім.

Ми знайшли захист у провідниці цього вагону. До Києва залишалось їхати більше трьох годин.

Щоб ви розуміли частих зупинок цей потяг не робить. Тож у мене був вибір: або зупиняти потяг серед ночі невідомо де і чекати на поліцію, або чекати до Києва. І я обрала другий варіант.

Начальник поїзду дав розпорядження, щоб невідомого охороняли і не дали змогу йому втекти. Адже той грозився натиснути  стоп кран, вибити вікно.

О 7:11 ми прибули на станцію Київ Пасажирський, де нас чекав наряд поліції, викликаний МОЇМ ЧОЛОВІКОМ! Невідомого затримали", - рассказывает пострадавшая Анастасия Луговая.

Изображение

Как сообщил в сети Антон Геращенко, нападавший 45-летний уроженец Запорожья. У него есть три судимости.

Изображение

"Полиция и прокуратура готовит ему подозрение по статьям - нанесение телесных повреждений средней тяжести и попытку изнасилования.

Полиция и прокуратура будет просить судью выбрать меру пресечения в виде ареста без права выхода под залог, так как этот человек просто опасен для окружающих", - сообщает Геращенко.

"Удивляет и злит тот факт, что никто из мужчин, ехавших в этом вагоне и точно слышавших крики Анастасии, не пришел ей на помощь", — прибавил Геращенко.

Читайте наши новости также в ]]>Телеграме]]>]]>Инстаграме]]> , ]]>Фейсбуке]]> и ]]>Твиттере]]>.

Изображение