В Запорожье управляющую компанию обвиняют в захвате домов для обслуживания

дом в руке

Запорожскую управляющую компанию "Місто для людей" обвиняют в подделывании подписей жителей дома, передает ]]>"ZаБор"]]>.

Так, жители нескольких домов Днепровского района обнаружили у себя в платежках нового управителя — компанию "Місто для людей". При этом сами жильцы решения о смене управляющей компании не принимали.

В сети депутат горсовета Виталий Рябцев сообщает, что на собрании жильцов дома по ул. Трегубенко, 24 обнаружили 14 человек, которые не подписывали документы о переходе дома в управление "МДЛ".

Изображение

На публикацию депутата отреагировала представительница "МДЛ", которая заявила, что компания не обслуживает этот дом.

Изображение

При этом в сети опубликовали фото платежек по дому на Трегубенко, 24 со счетами "МДЛ".

Изображение

Отметим, что "МДЛ" также обслуживает ]]>аварийный дом №234 по пр. Соборному]]>.  Ранее он находился в управлении КП "Запорожремсервис", но потом его передали "МДЛ".

Как сообщает ]]>"Акцент"]]>, "МДЛ" заявили, что, несмотря на то, что жители дома на собрании отказались от их услуг, они завершат начатые ремонтные работы. В тоже время с 1 августа дом по пр. Соборному, 234 вновь будет обслуживать КП "Запорожремсервис".

"Перші загальні збори щодо переходу будинку до “Міста для людей” відбулися в листопаді 2019 року. Думки співвласників розділились. Від деяких мешканців нещодавно звучали заяви, що вони не хочуть бути в управлінні нашої керуючої компанії. Можливо, дехто з мешканців змінив думку за цей довгий час, поки йшов процес переходу від попереднього управителя.

Тому, для уникнення будь-яких маніпуляцій і провокацій, ввечері 28 липня на будинку №234 по проспекту Соборному пройшли загальні збори мешканців. На зборах керуюча компанія “Місто для людей”, яка лише нещодавно взяла в управління цей будинок, поставила запитання мешканцям, чи хочуть вони продовжувати обслуговування в керуючій компанії, або ж хочуть розірвати договір на управління.

Мешканцям був запропонований план ремонтно-відновлювальних робіт, які керуюча компанія мала би виконати в разі, якщо мешканці ухвалюють рішення залишитись в управлінні “Місто для людей”. Але співвласники будинку не згодились на запропонований план. Рішенням загальних зборів мешканці вирішили піти з управління “Місто для людей” та повернутись в управління керуючої компанії “Запоріжремсервіс”. З першого серпня будинок буде обслуговуватись попереднім управителем. Такі питання вирішують мешканці більшістю голосів співвласників квартир будинку, це їхнє законне право — змінювати управителя", - прокомментировали в "МДЛ".

Читайте наши новости также в ]]>Телеграме]]>]]>Инстаграме]]> , ]]>Фейсбуке]]> и ]]>Твиттере]]>.

Изображение