В Запорожье Покровскую ярмарку перенесут с Набережной на Хортицу

покровская ярмарка в Запорожье женщина с бутербродами

Мэр Запорожья Владимир Буряк в соцсети заявил о желании ввести новую традицию - перенести Покровскую ярмарку с Набережной на остров Хортицу, передает "]]>ZаБор]]>".

Сегодня, 23 августа, мэр Запорожья встретился на Хортице с певцом Олегом Скрипкой и вместе с ним они обсудили перенос праздника на Хортицу и будущие локации. Так, праздник из большого рынка с шашлыками и выпивкой хотят превратить в культурное событие. Мэр Владимир Буряк предлагает пригласить на Хортицу лучших мастеров (со своими произведениями) со всей Украины.

При этом его сообщение вызвало резкую критику в соцсети. 

"День міста по-новому!
Хочу започаткувати в Запоріжжі нову традицію.
Покровський ярмарок запропонував провести не на Набережній магістралі, як це було раніше, а на Хортиці.

По-перше, не доведеться на три дні перекривати важливу для міста транспортну артерію. По-друге, ярмарок покликаний продемонструвати кращі українські традиції. А де, як не на Хортиці це вийде краще?
При цьому, я наполягаю, щоб ярмарок з традиційного ринку (шкарпетки, кофти і шашлик) перетворився на виставку виробів кращих майстрів з усіх куточків України. У цьому нам допоможе проект Made in Ukraine. Звичайно, й від наших запорізьких майстрів ми очікуємо цікавинок.

А родзинкою свята стане фестиваль "Країна мрій" Олега Скрипки.
Сьогодні зустрівся з Oleg Skrypka на Хортиці, разом обійшли локації, домовилися спільно подарувати запорожцям гідне свято.

Святкувати будемо традиційно в жовтні. Про дати і гостей проінформую додатково."

Изображение

Читайте наши новости также в ]]>Телеграме]]>]]>Инстаграме]]> , ]]>Фейсбуке]]> и ]]>Твиттере]]>.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение