День выборов: как голосовали мэр Запорожья и его команда?

голосование

21 июля – день парламентских выборов. По данным ЦВК, по состоянию на 12 часов, явка избирателей в Запорожской области составляет 21, 58%. Проголосовать на избирательных участках запорожцы могут до 20.00.

Открылись избирательные участки в 08.00. Одним из первых проголосовать пришел городской голова Владимир Буряк.

-Голосував я за наше місто Запоріжжя, за професіоналів у Верховній Раді. Тому що без людей з досвідом нам побудувати країну буде важко. Тому і голосував за людей, за досвід, за професіоналізм і за майбутнє нашого міста Запоріжжя. Щоб ці люди, як кажуть, тиснули кнопки у Верховній раді за потреби  та інтереси громади міста Запоріжжя.
Изображение

Проголосовать на свой участок пришел и представитель команды Владимира Буряка, его заместитель Анатолий Пустоваров. Отметил, свой голос отдал за изменение страны в лучшую сторону.

- Я вважаю, що сьогодні кожен віддав свій голос, аналізуючи останні роки. Останні роки життя, змін в країні, вважаю, що на сьогоднішній день кожен з нас прагне якісних змін. І щоб ці зміни торкнулись кожного з нас. Наших дітей, наших батьків, батьків наших батьків. Ми всі прагнемо, щоб якісні зміни прийшли до нас. Я вважаю, що ми оберемо державну команду та команду міста Запоріжжя, яка зробить все, щоб ми жили краще".
Изображение

Игорь Чумаченко также проголосовал на своем избирательном участке. Депутат поделился, что свой голос отдал за мир и стабильность.

- Голосував за зміни, за майбутнє країни, за впевнене майбутнє нашого міста Запоріжжя. І проголосував зрозуміло за команду професіоналів. Після виборів очікую зміни. Країні потрібна стабільність, щоб було зростання економіки. І щоб держава звертала увагу на дійсний центр економіки. Я бачу, на сьогоднішній день це промисловість, тому що ми – Запоріжжя, завжди були індустріальною столицею, фундаментом економіки України.

Изображение

С хорошим настроеним пришел на свой избирательный участок Виктор Бусько. Говорит, свой голос отдал за будущее развитие как города Запорожья, так и страны.
- Голосував за майбутнє, за перших, за команду. Я вважаю, що кожен українець має сьогодні прийти проголосувати, тому що небайдужих не має бути. Сьогодні дійсно вирішується наше майбутнє, - рассказал Виктор Бусько.

Изображение

Этим утром проголосовал и глава "Опозиционного блока" в Запорожской области, генеральный директор комбината "Запорожсталь" Ростислав Шурма.

-Коли я обирав партію, обирав в першу чергу команду сильних професіоналів. Одного бажання працювати недостатньо. Потрібні ще навички, знання і досвід. Відверто скажу, що обирав команду людей, які будуть працювати на благо міста разом з міським головою. Які будуть займатися конкретними справами, щоб від цього отримав вигоду кожний громадянин і кожний житель міста Запоріжжя. Я вважаю, що вибори — це справді добре, тому що люди можуть сказати свою думку, дати оцінку чинній владі, вибрати того, кого вони хочуть, кому вони вірять. Найголовніше — щоб політики, яким довіряють люди, потім не обманювали. На жаль, це часто відбувається. Я сподіваюся, що ми все-таки доживемо до того періоду, коли політики будуть виправдовувати ті сподівання, які люди на них покладають.
Изображение

Головы комиссий на участках  в целом говорят о хорошей явке запорожцев. Идут голосовать как молодежь, так и люди старшего поколения.
Изображение

Изображение

Изображение